Over

Hoi!

Welkom op mijn eigen plekje op het internet!

Wat je over mij moet weten? Ik zal het je vertellen đŸ™‚

Ik ben Sharon, pasgetrouwd met de man waar ik al sinds 2013 hopeloos verliefd op ben, verslaafd aan mijn hond Cisco, nieuwsgierig as hell, een eeuwige twijfelaar, liefdevol verpleegkundige in de gehandicaptenzorg, ik hou van overdrijven Ă©n niet te vergeten: ik vind veel te veel dingen leuk om te doen.

Dat ik teveel dingen leuk vind is dan ook de reden dat ik zo ongeveer iedere maand een andere hobby heb. Dit zijn de meest uiteenlopende dingen; van schrijven tot hardlopen. Van DIY-en tot make-uppen. De ene week lees ik 6 boeken, de andere week geef ik obsessief iedere dag mijn nagels een andere kleur. De ene maand bingewatch ik 10 verschillende series, waarna ik de volgende maand iedere dag in de sportschool te vinden ben. Je merkt het al: ik heb het er maar druk mee!

Maar alles wat ik doe, doe ik vol overgave. Alles of niks. In de afgelopen 25 jaar heb ik ondervonden dat dit toch wel zo’n beetje mijn motto des levens is.

Wat je van mij kunt verwachten?

Sinds november 2018 ligt voor mij de focus vooral op hardlopen. Ik ben toen begonnen met hardlopen omdat ik wat kilootjes kwijt wilde raken voor onze bruiloft. Echter heeft het hardlopen mij veel meer gebracht dan alleen het verliezen van wat overtollige vetjes. Het heeft me mijn zelfvertrouwen teruggegeven, het is tijd voor mezelf, ontspanning en ik heb angsten overwonnen.

Je kunt dus vooral hardloopgerelateerde artikelen verwachten en eens in de zoveel tijd een persoonlijke update, over bijvoorbeeld onze vakantie, onze bruiloft of gerelateerd aan een van mijn andere hobby’s.

Lijkt het je interessant? Klik dan op de ‘VOLG’ button die hier rechts van deze tekst op de pagina te vinden is, laat je e-mailadres achter en je krijgt een mailtje wanneer er weer een nieuwe blog online staat!

Wil je meer weten? Of ben je geĂ¯nteresseerd in een samenwerking? Stuur dan een mailtje naar info@sharonmegens.com

Liefs, X