Life in pictures

Vandaag een gezellige blogpost over fotoboeken. Je weet wel, die dingen die je moeder vroeger maakte van toen je nog een baby was. Ze maakte er een van je eerste levensjaar. En een van je 2e. En van je 3e. En je 4e. En als jullie op vakantie waren geweest maakte ze nog een apart fotoboek met alleen maar vakantie kiekjes. Ja, over die boeken ga ik het vandaag hebben.

Want eigenlijk vind ik het heel jammer dat we steeds minder gebruik maken van fotoboeken (of doe jij dit wel nog?) terwijl ons leven eigenlijk vooral bestaat uit het maken van foto’s. We proberen namelijk allemaal het perfecte plaatje te schieten voor onze Instagram feed maar er worden nog véél meer foto’s gemaakt die onze social media niet halen. Deze staan maar wat mooi te wezen op onze telefoon zonder dat we hier ooit naar terug kijken. Eigenlijk wel een beetje zonde, toch?!

Ik vind het namelijk heerlijk om te bladeren in de fotoboeken die mijn moeder vroeger heeft gemaakt. Natuurlijk doe ik dit niet dagelijks, maar ik denk zo’n 1 keer per jaar blader ik eens lekker door zo’n album heen. Waarom maken we deze dan niet meer?

Nu leek het me een leuk idee om voor mijn broertje een fotoboek te maken. Zoals jullie misschien wel al weten zat de heer in kwestie afgelopen jaar voor 5 maanden aan de andere kant van de Atlantische oceaan. Hoe jammer zou het zijn als zijn foto’s van deze mooie ervaring over 5 jaar weg blijken te zijn? Omdat bijvoorbeeld zijn telefoon kapot is en hij een backup is vergeten te maken. Want ja, hoe geweldig die telefoons en snifjes en snufjes allemaal ook zijn, er gaat helaas wel eens iets mis. Dus leek het me verstandig meteen aan de slag te gaan. En ik ben ontzettend blij met het resultaat! En ik hoop mijn broertje ook! 🙂

Mijn fotoboek heb ik online gemaakt bij Fotofabriek. Neem anders even een kijkje op hun site www.fotofabriek.nl. Ze hebben namelijk nog veel meer leuks dan alleen maar fotoboeken. Heb je zelf nu meteen zin gekregen om een mooi fotoboek in elkaar te frutselen? Klik dan op de volgende link en dan kun je meteen aan de slag! www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/.

 

 

Dit artikel is in samenwerking met Fotofabriek.nl

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s