Meet my cat

Ik hou van dieren, zoals jullie misschien wel al weten. Zoals jullie hier konden lezen heb ik een hond en een kat. Het liefst zou ik nog 4 katten en 2 honden willen hebben. Maar dat doen we maar ff niet ๐Ÿ˜‰ Stiekem zijn we wel op zoek naar nog een kitten, dus wie weet is binnenkort onze furry family wat uitgebreid ๐Ÿ™‚

Omdat ik zoveel van mijn beestjes hou, leek het me leuk om ze even aan jullie voor te stellen. Vandaag leren jullie mijn kat kennen.

Vandaag stel ik jullie voor aan Beau. Beau is een lieve, op zichzelf gestelde rode kater. Steve heeft hem samen met zijn broertje Loki uit het asiel gehaald. Lieve Beau en Loki waren als kittens mishandeld, in een vuilniszak gestopt en op een camping gedumpt. Hoe sneu! Lief als Steve is, heeft hij ze een goed thuis gegeven.

Steve had deze lieve snoetjes al toen ik hem leerde kennen. Ik ben toen bij Steve in de flat ingetrokken en een half jaar later zijn we verhuisd naar ons huidige huisje inclusief tuin. De kittiecats konden toen ook eindelijk naar buiten. En wat genoten ze hier enorm van! Inmiddels is broertjelief Loki al overleden aan heel vervelende nierstenen. Dus is Beau enigskat in huis. Gelukkig heeft hij zijn broerhond Cisco nog zodat hij niet helemaal alleen is ๐Ÿ™‚

Naam: Beau

Leeftijd: ongeveer 6 jaar

Hobby’s: slapen, eten, slapen en buiten ronddwalen. Like every other cat. Duh.

Favoriete plekje in huis: ik lig het liefst op het aquarium. Lekker warm in de winter met de aquarium verlichting onder mijn bips.

Favoriete plekje buiten: ik heb iedere dag weerย een nieuw favoriet plekje. Als het maar lekker ligt vind ik alles prima.

Favoriete vriendje: broerhond Cisco maar sommige buurtkatten zijn ook wel aardig

IMAG1025.jpg

Favoriete eten: alle leftovers die op mijn luie baasje op het aanrecht achterlaat

Waar je mij een plezier mee doet: laat me maar lekker met rust, ik hou niet zo van die aandacht. Als ik aandacht wil, dan kom ik wel naar jou toe.

Ik vind het niet leuk als: mensen onverwachte dingen doen. Opstaan bijvoorbeeld, waarom moet je dat ineens doen? Kun je dat niet even aankondigen? Ik schrik me namelijk kapot als je plotseling zoiets doet.

IMAG1020.jpg

een van de weinige keren dat ik gezellig bij mijn baasjes op de bank kruip

Dit was ‘m dan, ons lieve snoetje. Volgende keer is Cisco aan de beurt en dan leren jullie wat meer over hem ๐Ÿ™‚ En hopelijk komt er nog een soortgelijk artikeltje met onze (toekomstige) kitten, hihi!

Liefs, X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s