Less house, more home: bloemen

Ik heb nooit wat gehad met bloemen. Tot het laatste half jaar, toen ontdekte ik bloomon. Sindsdien ben ik verslááfd. Ik heb wel eerst nog een tijdje getwijfeld (want ik zou mezelf niet zijn als ik niet óveral over zou twijfelen) of ik het wel waard vond om bloemen in huis te nemen. Want deze anti-groene-vingers-dame kan niks met bloemen en planten. Op de een of andere manier tekenen bloemen en planten altijd hun doodsvonnis zodra ik ze aanschaf.

IMG-0077

Voor degene die het niet weten: Bloomon is een website waarbij je online (ja, online!) je bloemen kunt bestellen. Het zijn prachtige bossen (althans, dat vind ik) die je huis nét even dat extra’s geven. Want ja, dat is toch de bedoeling van bloemen.

Het zijn ook niet de ‘standaard’ boeketten die je bij de bloemist in het dorp krijgt. Het zijn echt mooie, speelse en kleurrijke bossen die je huisje even doen laten stralen. Ik denk dat er geen vrouw is die niet vrolijk wordt van deze kleurtjes op een stokje (dus kerels, de kans is klein maar mocht je dit toch lezen; even een tip 😉 )

Er zijn 3 verschillende boeketten: klein (€17,95), medium (€21,95) en large (€28,95). Verder kun je kiezen hoe vaak je wil dat er bloemen geleverd worden. Is dat ééns per week, om de week, één keer per maand of gewoon eenmalig? Het is helemaal aan jou en wat jij (en jouw budget) wilt.

Ik heb gekozen voor de medium bos, die ik één keer per maand laat bezorgen. Gewoonweg omdat ik niet meer wil uitgeven aan bloemen per maand.

Op de site van bloomon staat dat de bloemen makkelijk 10 dagen blijven staan. Mijn ervaring is dat ze zichzelf daar echt mee tekort doen. Ik heb ondertussen een aantal bossen gehad en ze staan met gemak 3 weken. Ik heb dan wel netjes iedere 3 dagen het water ververst en de vaas grondig schoongemaakt met wat chloor. 25018839_874258849421474_4797220423701889024_n

Mocht je nou ook geïnteresseerd zijn in een mooie bos bloemen van bloomon? Gebruik dan de kortingscode ‘Sharonmege’ en ontvang de bijbehorende vaas er gratis bij!

Ik kijk in ieder geval alweer uit naar mijn volgende bos en ik ben benieuwd wat voor moois ze er nu weer van gaan maken!

Liefs, X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s