Get To Know Me

Omdat ik nieuw ben in het bloggerswereldje, leek het me wel leuk dat jullie wat meer te weten komen over de persoon achter deze blog. Daarom heb ik vandaag de ‘Get to know me’ tag:

Waar kom je vandaan: Ik kom uit een dorpje in het zuidelijke Limburg.

Heb je broers/zussen: Ik heb een reislustig broertje, met wie ik een heel goede band heb. Hij zit momenteel aan de andere kant van de wereld. Canada, om precies te zijn. Hij is daar aan het studeren voor 5 maanden. Ik moet het al 3 maanden zonder hem doen maar dat betekend wel dat hij over 2 maanden gelukkig alweer thuis is.

Heb je een vriend(in): Ik heb een hele lieve vriend met wie ik sinds 2013 samen ben. Vlak daarna zijn we ook gaan samenwonen en een jaar later hebben we ons eerste huisje gekocht, waar we nu nog steeds met veel plezier wonen.

Heb je huisdieren: Ik heb een hond Cisco, een kat Beau en een aquarium vol met visjes en garnalen.

Welke opleiding heb je gedaan: Ik heb een tijdje toegepaste psychologie gestudeerd in Eindhoven. Maar dit was het toch niet voor mij. Ik heb toen een jaartje gewerkt en ben daarna aan de opleiding mbo verpleegkunde begonnen. Deze opleiding heb ik afgelopen juni afgerond.

Waar werk je: Ik werk als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg

Ben je getrouwd: Nope, nog niet. Ik ben wel sinds afgelopen zomer verloofd! We hebben nog geen datum, dus dat hou je nog van me te goed 🙂

Ochtend of avond: Geef mij de avond maar!

Sneakers of hakken: Easy, sneakers.

Koffie of thee: Koffie!!! All day, every day.

Je verlaat je huis niet zonder: Make-up op mijn gezicht. Oh, en mijn agenda kan ik ook niet missen. Een echte plan-aholic ben ik. Of ik me ook daadwerkelijk aan die planning hou is dan weer een ander verhaal haha.

Zomer of winter: ZOMER!

Favoriete gerecht: Ik heb niet echt een favoriet gerecht, maar pasta’s zijn altijd goed.

Waar heb je een hekel aan: Boodschappen. En negativiteit vind ik ook een echte no-go.

Welke sport doe je: Ik badminton, als het even kan met mijn onregelmatige werktijden, 2 keer per week. Ik wil ook weer het hardlopen gaan oppakken. Dit wil ik graag 2 keer per week gaan doen.

Favoriete snack: Ik moet toegeven dat ik toch een lichtelijke verslaving heb aan chips..

Wat zijn je hobby’s: Badmintonnen, mijn interieur omgooien, schrijven en wandelen in het bos met Cisco. Oh, en slapen mag in dit lijstje ook absoluut niet ontbreken.

Wat is je favoriete parfum: Oh, wat hou ik van parfum! Ik ben helemaal weg van Alien van Thierry Mugler. Die is zoooo lekker. Die ruik ik bij mezelf de volgende dag zelfs nog. Maar helaas is die nu op 😦 Dus nu draag ik Burberry Brit, ook een heerlijk parfum! Of Amor Amor van Cacharel. Lastig kiezen haha. *Tipje van de dag: spray de parfum in je haren, dan blijf je de geur langer ruiken:)

Heb je tattoo’s en/of piercings: Buiten een aantal gaatjes in mijn oren is mijn lichaam helemaal piercing- en tattoovrij.

Wat zijn de meest gebruikte apps op je telefoon: Whatsapp, Instagram, 9GAG en Pacer.

Dat zijn de vragen die ik had voorbereid. Mocht je meer vragen aan mij hebben kun je deze natuurlijk altijd stellen in de comments!

Liefs, X

 

 

 

 

 

 

9 gedachten over “Get To Know Me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s